Egyes pillanatok a jelenben olyan élesen érintenek, mint amikor hirtelen bőrig ázol az esőben. Igazából nem is tudom, miért érint ez az egész ennyire fájdalmasan. Tudtam, hogy ez lesz. Ami egyszer elkezdődik, az véget is ér. És újra elkezdődik valami más. Az egyik kapcsolat vége teret ad valami újnak. Valamilyen új életszakasznak. Viszlát diákévek, hello munkásévek. Nem is erről van szó. Két éve dolgozom. Inkább csak félek. Egyedül érzem magam, mint a kisujjam. Nagyon tartok a jövőtől. Tudom, hogy nem szabad félni, hanem bizakodni kell, de a változások mindig megviselnek. Persze lehet, hogy az új dolgok jobbak lesznek, többet, jobbat adnak majd, de most még nehezen engedem el a régi dolgokat. Fáj a hiányuk. 

Ez az élet? Ilyen nehéz?

A régi verset átírtam: "Felnőtt vagyok, felnőtt lettem újra..."

Szerző: factorygirl  2010.07.05. 11:24 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://factorygirl.blog.hu/api/trackback/id/tr912130462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Samantha Jones 2010.07.06. 23:31:10

A 2010-es év a folyamatos változásokról szól! Nem telik el nap, hogy valami ne változna! Nézd csak meg az időjárást! Azt mondják, hogy gyönyörűen fog sütni a nap. Aztán pár óra múlva besötétedik az ég, és aztán ömlik az eső. Jég, szélvihar! És kisöpör mindent! Mindent, ami régi, amire már nincsen szükségünk! Helyet csinál az újnak! Ne félj! Olyan feladatot úgysem kapunk, amelyet ne bírnánk el! Mondom ezt én, aki éppen ma tudta meg, milyen nehéz feladat rá! Szinte csodát kell majd tennem! Igen! Az élet nehéz! De nem mindegy, hogyan éled meg! Félsz, aggódsz, siránkozol.. vagy pedig mosolyogsz, és hiszel abban, hogy minden rosszban van valami jó!
süti beállítások módosítása